Kemijski reaktorji

Kemijski reaktorji se uporabljajo za zagotavljanje nadzorovanega okolja pri izvajanju različnih kemijskih procesov, od reakcijskih mešanic topil do priprave različnih mešalnih suspenzij.

V podjetju Rotoinox proizvajamo širok spekter kemijskih reaktorjev in drugih enot za proizvodnjo farmacevtskih učinkovin.

Naša izkušena ekipa strokovnjakov bo prilagodila zasnovo, volumen in doziranje surovin specifičnim potrebam strank. Vsi kemijski reaktorji so zasnovani v skladu z najvišjimi standardi kakovosti in varnosti, kar zagotavlja varen in brezhiben kemijski proces.

API reaktorji

V farmacevtski industriji se reaktorji za API sinteze uporabljajo za različne postopke – pri raztapljanju trdnih snovi, mešanju produktov, kemijskih reakcijah, kristalizaciji, tekočinski ekstrakciji in polimerizaciji.

V podjetju Rotoinox proizvajamo vsestranske API reaktorje, ki s svojo večnamensko pripravo omogočajo veliko prilagodljivost ter uspešno dosegajo in presegajo zahteve naročnika.

Naši reaktorji so skladni z načeli GMP in direktivo PDE ter izdelani iz visokokakovostnega nerjavnega jekla ali posebnih zlitin. Zasnovani so v skladu z najvišjimi standardi kakovosti in varnosti, ki zagotavljajo varen in brezhiben kemijski proces.

Ostali produkti